Firma "Trajtime Cimentosh"

 

Tel: +355 69 80 41 166

albania_t.c@hotmail.com

Skype: tc.albania

Punime tė ndryshme

Palinatura
Levigature
Shpime/Prerje betoni & asfalti
Frezature

Disa eksperienca pune

2003 Shpime Fiorenzuola Parma TAV
Shpime venien e shtyllave te korendit per linjen e TAV (treni i shpejtësisë së lartë). Shpime me thellesi 1200 mm - 1600 mm me diameter 120 mm
Punime ne areoportin e Treviso e Malpensa
Shpime per vendosjen e dritave ne pisten e uljes se avionave. Rreth 800 shpime me diameter 350 -500 mm asfalt.
Brescia & Verona 2009
Pastrim i xhuntove dhe silikonimi i tyre ne vend parkimet e avionave